Hello world!

Arta de Mic cu Manghiuc Ramona deschide usa catre lumea modei, a croitoriei si a artelor textile prin invatarea distractiva si practica pentru copii intre 8-12 ani, adolescenti dar si adulti de toate varstele.

Cursurile noastre combina abilitatile practice cu creativitatea. Vino si descopera bucuria de a face ceva cu proprile maini, energia unei comunitati creative si emotia designului vestimentar.

cof

Prin limitarea numarului maxim 7 participanti, se asigura ca fiecare participant primeste atentia pe care o merita.

Ce facem?

Pentru copii: Ateliere de creatie vestimentara, Ateliere tematice de sezon, Zile de nastere fashion, Cursuri de design vestimentar, Ateliere de animatie, Ateliere de Teatru de umbre

Pentru adulti: Sew Fantastic: Curs despre haine si cusut, Cursuri de stil vestimentar, Ateliere de croitorie cu urmatoarele teme: tricou, fusta, bluza,rochia, kimono, pantaloni de pijama, Cursuri de design vestimentar, Ateliere de ilustratie de moda.

Trainerii Arta de mic

Manghiuc Ramona, fashion designer

Ramona a pornit Arta de mic in 2016 cu dorinta de a educa publicul foarte tanar. A urmat apoi o trecere si spre publicul adult. Pe ea o vei intalni la Cursurile de Cusut, Cursurile de Stil vestimentar si Atelierele de sezon. Cu buna dispozitie molipsitoare si multe idei creative.
A absolvit Universitatea de Arte si Design din Cluj-Napoca, sectia Fashion.

Bianca Moldoveanu, ilustrator de moda

Pe Bianca o gasesti cu multa energie pozitiva fie la Cursurile de ilustratie de moda, fie la Cursurile de design vestimentar pentru copii. E mereu acolo cu idei noi si creative.

Irina Ionescu, Editor Video

Pe Irina o gasesti cu mult entuziasm la Cursurile de animatie pentru copii sau la Atelierele de Teatru de Umbre pentru copii. De obicei gandeste povesti intregi cu copiii, creeaza personaje si apoi transpune povestea intr-o animatie.
A absolvit Facultatea de Teatru si Film.

Ilona Vultur, croitoreasa

Pe Ilona e tare greu sa o prinzi in poze pentru ca e partea cea mai activa din Cursurile noastre de cusut. Ea stie sa faca pense, sa croiasca hainele astfel incat sa ne ajuga materialul, practic ea e baza in cursurile de croitorie.

Locatia

Bulevardul Eroilor Nr 4

1 thought on “Hello world!

 • A WordPress Commenter aprilie 2, 2019 at 10:03 am

  Hi, this is a comment.
  To get started with moderating, editing, and deleting comments, please visit the Comments screen in the dashboard.
  Commenter avatars come from Gravatar.

  Răspunde
 • Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  *
  *

BACK TO TOP